ISO 9001 Certificering

TurnTech har pr. 30.07.2012 opnået ISO-certificering

Hvad er ISO ?

ISO 9001 indeholder en model til et kvalitetsledelsessystem. Modellens fokus på effektivisering af processer, bidrager til at virksomheden kan opnå ønskede resultater.

Standarden fremmer implementeringen af en proces tilgang, som lægger vægt på behov, merværdi, process performance og effektivitet samt en kontinuerlig forbedring gennem objektive målinger.

Tidligere versioner af ISO 9001 var skræddersyet til produktionsindustrien og krævede en omfattende systemdokumentation. Den nuværende version er mere generisk og kan anvendes indenfor alle organisationer uanset branche, størrelse og produkttype.

Hvorfor gavner en certificering vores virksomhed?

En certificering i ISO 9001 demonstrerer vores organisations evne til at opfylde vores kunders krav og behov. Dette resulterer i:

Forbedret kundetilfredshed og tillid, som kan medføre øget forretning.

En signifikant konkurrencefordel, da flere og flere virksomheder kræver, at deres leverandører og underleverandører har en kvalitetsledelsescertificering.

Vores certifikater

Her under ses vores nyeste certifikater

Galleri

Vi har samlet lidt billeder af en smule af det som vi har lavet, således at du som kunde kan få et lille indblik i hvad vi er leveringsdygtige i, men hold dig ikke tilbage med en forspørgsel, ingen opgave er for stor og ingen for lille.

SE VORES GALLERI